divendres, 29 de març del 2019

Sortida Can Soleil

Bon dia a tots,
Soc Àngela, ahir vam anar d'excursió a Can Soleil, Sant Josep. Ens va cridar l´atenció els monuments i les portes que vàrem veure, per això, per la setmana que ve hem d'investigar sobre això a casa.
Vàrem esmorzar a Cala Codolar. Ho vàrem passar súper bé!

















10 comentaris:

  1. Hola soc en Marc, les portes que varem veure es troben a Cala llentia. El seu amo es Guy Laliberté, conegut per ser el fundador del Circ del Sol (Cirque du Soleil).Una curiositat es que pots trobar un angle enmig de les portes on pots veuere l'illot d'Es Vedrà.

    ResponElimina
  2. Hola soc Ana, les esculptures formen un cercle de 13 gigantescos monolitos de basalto. El mes gran, en el centre de l'obra, te ni menys que 20 metres d'altura y ha rebut a la cima un bany d'oro de 23 quilats.

    ResponElimina
  3. Hola sóc LAIA PONS, el primer que trobem és un recinte empedrat amb figures geomètriques i delimitets per un baix mur de pedra. No té portes ni pareds, unicament dues portes decorades amb motius àrabs. En la que falta estava grabada la mà de Fàtima. La seva construcció té menys de 10 anys i l'autor és desconegut.

    ResponElimina
  4. Hola soc Andres,anem a veure una esplanada amb 12 columnes en vertical formant un cercle i una central que es la mes alta.Tambe podem gaudir de les vistes d'Es Vedra.El nom real d'aquest monument es TIME AND SPECE.Tambe trobem les portes de Cala Llentina

    ResponElimina
  5. Leire, investigacio:
    Can Soleil es el nom de: "La Villa de Guy Laliberté", que es el nom del fundador del "Circo del Sol". Algunes persones creuen que ho va construir com a una bruixola per a ovnis.
    Va estar a l´espai, hi va construir aquest monument quan va arribar a la Terra.
    Uns altres diuen que representa el moviment dels planetes al voltan del sol.

    ResponElimina
  6. El monumento que visitamos el jueves se conoce tambien con el nombre de Stonehenge ibicenco y representa 13 columnas que forman parte de la escultura " Time and Space" del arquitecto australiano Andrew Rodgers.El proprietario es uno de los hombres mas ricos del mundo Guy Laliberte, el fundador de Circo Del Soleil.El canadiense fue el septimo turista espacial de la historia, viajando al espacio con una nariz de payaso.El monumento , construido en 2014, se encuentra entre la casa del millonario y el mar.La escultura esta formada por 12 columnas de basalto situadas circular.En el centro , esta la decimotercera, la mas alta de todas que tiene en la parte superior una lamina de oro de 23 kilates que se refleja durante al atardecer.Muchos turistas van a visitar la puesta del sol alli porque parece un lugar magico.

    ResponElimina
  7. Esther:
    L'escultura que vàrem vorer al principi són 12 columnes en cercle i hi ha una en el mig que fa 24 metres d'altura. Va manar fer-la el fundador de el circ del sol i la va fer Andrew Rodgers. Les 13 columnes formen part de el monument "TIME AND SPACE". Totes les columnes tenen unes marques transversals. La que esta al mig te 23 quirats de pa d'or a dalt.
    A alguns metres de l'escultura hi ha dues portes, una davant de l'altre, amb dibuixos al terra que formen una habitació imaginària i si et poses en un bon angle pots vorer Es Vedrà. Les portes estan decorades amb motius àrabs i es desconeix qui les va posar allí.

    ResponElimina
  8. A Eivissa tot és possible. Hi ha monumentos a Cala Llentia molt curiosos. Es traçar de dues portes instalades al terreny de Can Soleil , propietat de Guy Laliberte, conegut per ser el fundador del Circ del Sol.
    No es tenen moltes dades de l’autor d’aquestes escultures, però en un principi es tractava de dos portes grosses una davant l’altre, fetes de madera amb uns marcs preciosos i garabats àrabs.

    Carla Oliva

    ResponElimina
  9. hola soc Noa les esculptures que varem vore un cercle de 12 columnes verticals de 20 metros d'altura i un altra al centre. El nom d'aquest monument es:TIME AND SPACE

    ResponElimina
  10. A l'excursió del dijous a Can Soleil vàrem vore el Stonehenge eivissenc, un monument construit l'any 2014 a 50 metres de Cala Llentia. El seu autor és Andrew Rogers i li va encarregar Guy Laliberté, el multimilionari que va fundar Cirque du Soleil, com a homenatge al seu viatge espacial.
    Són 12 columnes de pedra basàltica situades en forma circular i la número 13 al mig fa 24 metres d'alçada i té un recobriemnt d'or a la part superior.
    També hi trobem les Portes del Sol, una habitació amb 2 portes de fusta amb grabats àrabs delimitada per petites parets de pedra i amb el terra de mosaic.

    Anna

    ResponElimina