dimarts, 7 d’abril del 2020

DIA 17

dimarts 7 d'abril

Moltes felicitats Esther! Que passis un feliç dia! 🎉😘




Bon dia a tothom! Com va? Avui a part de ser l'anniversari de n'Esther, és el "DIA MUNDIAL DE LA SALUT" i ara més que mai està present a la nostra vida la importància de tenir salut. 





  • Què és el dia internacional de la salud? Fes clic al següent enllaç i trobaràs la resposta: DIA 7 D'ABRIL (Lectura comprensiva). Aquest any queda't a casa i evitem la propagació del virus. 

    Què anam a fer per a celebrar-ho?
    Explica amb amb un vídeo breu que fas en un dia de confinament a casa per dur una pràctica de vida saludable... (si voleu puc penjar els vostres videos al blog, només heu de fer-m'ho saber al correu. Si algú no vol fer vídeo, ho pot fer per escrit. Teniu totes les vacances per fer-ho).
  • Projecte: Seguint amb el nostre projecte de l'energia, avui us proposo fer un experiment a casa per entendre com funciona l'efecte hivernacle. Primer de tot heu de vore el vídeo explicatiu i després realitzar l'experiment. Seguiu les següents passes:
    • PRIMER: Veure el video sobre l' EFECTE HIVERNACLE 
    • SEGON: Llegeix el document de les pautes a seguir per realitzar l'EXPERIMENT i anota els resultats observats. (Podeu enviar-me el document al llarg de la setmana o més tard).
  • ZOOM: Demà per despedir-nos abans de començar les vacances de Pasqua farem una videotrucada com hem vareu demanar. Farem un bingo dels nostres noms. Prepareu un cartó amb 9 noms de la classe (jo també estic inclosa). El guanyador/a escollirà una altra cançó! Fins demà a les 12.30! 

Que passeu un bon dia!










9 comentaris: